Streaming Tips: de beste naamloze ondersteunende acteur in films

Als een zogenaamde Henchman is het niet eenvoudig; je moet altijd het vuile werk doen en vaak genoeg dienen als kanonnenvoer. Ook vertelt iemand je (bijna) nooit wat je moet doen. Een voorbeeld: de gangsterbaas heeft de vriendin van de held aan een stoel gebonden, vouwt zijn laptop op en gromt terwijl hij loopt: “Zorg goed voor haar”. Als handlanger nummer twee van links vraagt ​​men zich al af: betekent de marteling? Eliminatie? Laten we een bericht achter? Je wilt tenslotte de baas niet teleurstellen.

De streaming-tips van vandaag laten zien dat het niet eens zo gemakkelijk is om lid te worden van de Bad Boys. Meer empathie voor naamloze artiesten op de achtergrond is te vinden in de feed op Shelfd.com. En als je geen hoogtepunten wilt missen, haal Netflix of Prime Video dan opnieuw op in je agenda. Veel plezier met streamen!

Mission Impossible 5: Rogue Nation

Beschikbaar op Netflix

Laten we eerlijk zijn, de films “Mission: Impossible” worden steeds beter. Je kunt producer en acteur Tom Cruise zien zoals je wilt, maar zijn films zijn meestal erg goed. En juist in zulke rijen (zie ook “James Bond”) is zo’n echt goede schurk maar de kers op de taart. In “Rouge Nation” is dit de gelikte Solomon Lane (Sean Harris), die een van zijn collega’s neerschiet (voor zijn collega’s) om zijn woorden te benadrukken. Als we nu vanuit ons professionele leven beginnen, maakt men onderling vriendschappen. De baas schiet een collega neer, met wie je eigenlijk in het weekend lasertag wilde spelen … uff.

Klik hier voor de film.

Dredd

Beschikbaar op Prime Video

Het is jammer dat een cultfilm als “Dredd” geen vervolg krijgt. Regisseur Pete Travis en auteur Alex Garland slaagden met deze actie-kraker uit het jaar 2012, wat veel filmmakers missen: een functionerende, epische en vooral opwindende actiefilm maken. Dredd is een beetje de John Wick van de toekomst. En met Lena Headey staat hij tegenover een gangster die, zonder wimpers te slaan, al haar Junkoe-legers het vuur in laat rennen. Eerlijk gezegd, waar heb je het over als je niet doodt, martelt of terroriseert? Dus in de pauze kamer van het hoofdkantoor. Niemand anders doet iets behalve doden en drugs gebruiken. En kijk grimmig.

Klik hier voor de film.

Indiana Jones en de laatste kruistocht

Beschikbaar op Prime Video

Indy 3 is een goed voorbeeld van het feit dat het titelpersonage kersen niet goed eet. En ja, de nazi-soldaten sterven. Of het nu gaat om het achtervolgen van een tank, op kasteel Brunwald, op de motorontsnapping naar Berlijn of in de Tempel van de Graal: het kanonnenvoer in uniform komt nauwelijks ten einde. Stel je de gesprekken voor tijdens de lunchpauze: “Jij Klaus, Martin heeft het nu ook.” “We moeten morgen wanhopig zijn.” Terwijl de commandant de kantine binnengaat: “Aaachtung! Begon over tien minuten. We moeten naar deze tempel gaan om deze superrijke Walter Donovan te helpen. “” Fuck burgers! ”

Klik hier voor de film.

Austin Powers

Te leen bij Amazon & Co.

In de eerste aflevering van de legendarische British Spy-showserie (Mike Myers) wordt de impact van de plotselinge dood van een handlanger op zijn privé-omgeving eindelijk onthuld: Henchman John Smith wordt geraakt door een stoomwals (!) Uit Austin. Even later ontvangen zijn vrienden, die op hem wachten in een bar om afscheid te nemen van zijn vrijgezel, een telefoontje. Hoogstwaarschijnlijk van Dr. Evil’s human resources-afdeling, waarom zouden grote misdaadsyndicaten anders zijn dan Galeria Kaufhof? Hieruit volgt: Grote gruwel over de onverwachte dood van haar geliefde vriend. Met dit besef was de komedie zijn tijd ver vooruit.

Klik hier voor de film.

Beverly Hills Cop

Beschikbaar op Prime Video

De serie “Beverly Hills Cop” met Eddie Murphy is een echte klassieker uit de jaren 80 actiekomedies. Niet alleen qua uiterlijk, dynamiek (Hallo Buddymovie!) En actie, maar vooral de soundtracks zijn nog steeds graag geziene gasten in veel afspeellijsten. De drie films zijn niet alleen uitstekende voorbeelden van luidruchtige films uit de jaren 80, maar ook prototypen van handlangers. In het eerste deel wordt bijvoorbeeld een van de Bad Boys direct geëxecuteerd voor diefstal (weliswaar niet erg klein). Of Jürgen Prochnow en Brigitte Nielsen als leider van een bende die overvallen pleegt; terwijl zij hun werknemers behandelen, zou elke arbeidsrechtbank een ontslagvergoeding ontvangen voor geestelijke wreedheid. En in de jaren 80 droeg je ook schoudervullingen …

Klik hier voor de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *