De beste gadgets van de week, deel 9

Hot Wheels id

Hot Wheels Cars Foto 2
Reizen op hete wielen – met de Hot Wheels (Foto: Apple Online Store)

Hot Wheels – wie kent ze niet? Het populaire racespeelgoed kan nu exclusief in een beperkte oplage in de App Store worden gekocht. De ID-serie van Hot Wheels is een iets slimmere versie van klassieke auto’s en circuits.

Elke auto heeft een NFC-tag. Als dit door de iPhone wordt gescand, herkent de smartphone welke auto het is. Dit kan vervolgens worden toegevoegd aan een virtuele garage.

De racebaan heeft ook slimme functies. Het verbindt via Bluetooth met uw iPhone of iPad. Vervolgens kan het worden gebruikt om snelheden te meten, rondes te tellen, mini-games te starten en meer.

Prijs: 189,95 Euro / pakket, enkele extra auto’s elk 7,95 Euro

bestellen

Hot Wheels Foto 1
Zoals in de Carrera-Bahn: de Hot Wheels-Autorennstrecke met bochten en loopings (Foto: Apple Online Store)

heat_it

Verhit het en versla het! Ik zag deze week twee spannende crowdfunding-projecten. Vanwege het warme weer en veel insecten: heat_it wil helpen met muggenbeten. De gadget is een compacte dongle. Deze kan op de smartphone worden aangesloten om te worden gevoed. heat_it warmt dan op en kan worden gebruikt om insectenbeten met hitte te behandelen.

Een afzonderlijke app zou moeten helpen om de juiste behandeling te bieden voor elk soort insectenbeet. Momenteel kun je de slimme accessoires krijgen voor een beurs van $ 34. De benodigde 20.000 euro is al gedoneerd. De crowdfunding-campagne loopt nog ongeveer drie weken.

Prijs: 34 euro

bestellen

airSniffler

Crowdfunding tot op de seconde. Een huidig ​​Kickstarter-project is gewijd aan het belangrijke onderwerp milieu of milieuvervuiling. Dit geld wordt ingezameld voor een nieuw gadget, de zogenaamde airSniffler. Het product, dat slechts zes centimeter lang is, is een meetinstrument voor luchtvervuiling. Het meet niet alleen standaard verontreinigende stoffen die mensen kunnen detecteren, zoals rook of stof, maar ook ozon of stikstofdioxide. Mensen moeten dus meer aandacht besteden aan de luchtkwaliteit in hun omgeving.

Dat lijkt ook hard nodig, omdat ongeveer negen op de tien mensen op plaatsen wonen waar luchtvervuiling boven de gezonde grens ligt. Het oranje of groene apparaat communiceert ook met smartphones via Bluetooth. Deze slaan vervolgens de in de loop van de tijd verzamelde gegevens op.

Medio augustus is airSniffler op zoek naar supporters op Kickstarter.

Prijs: vanaf 39 euro

Kanex USB C iPad Dock

Kanex
Het meest praktische USB-C-dock voor de huidige iPad Pro is afkomstig van Kanex (foto: fabrikant)

Kanex heeft een USB C-dock voor de iPad Pro geïntroduceerd. Van de nieuwe iPad Pro’s is bekend dat ze USB-C-poorten hebben. Met iPadOS (vanaf de herfst voor alle gebruikers, momenteel in beta) kunnen ook meer accessoires worden aangesloten. Zodat de poorten niet opraken, kunnen dokken zoals deze worden gebruikt.

De speciale functie van het dock van Kanex: het past precies op de iPad. U kunt het veilig aan de hoek van de tablet bevestigen. Dankzij het praktische ontwerp bungelt de dongle niet meer of is niet langer vervelend.

De gadget breidt uw iPad uit naar de volgende poorten: USB-A, USB-C, HDMI, SDMicro, SD en jack.

Prijs: 99,95 Euro / internationale verzending binnenkort

naar de infopagina van Kanex

LEAD shortlist

Vevice
Vevice levert een AirPods-hoes in hamburgerontwerp voor een kleine prijs (Foto: Amazon)

Andere interessante gadgets, kort genoemd.

Vevice Case: Niet nodig, maar grappig – de Vevice AirPods-hoes beschermt de populaire in-ear-oren van Apple. En de schaal wekt de eetlust op. Ze ziet eruit als een hamburger.

Prijs: 3,23 euro

bestellen

Whishey Peaks Grand Canyon Glass: Sommigen pakken het bier morgen op de barbecue, anderen naar de wijn. Als u uzelf bij het open vuur op een whisky wilt trakteren, waarom dan niet de zonsondergang in rijden met de “Whiskey Peaks Grand Canyon Glass”? Elk glas is mondgeblazen – en op de grond wordt een topografische indruk van de Grand Canyon onthuld.

Optioneel zijn er de glazen die technisch zeer complex zijn om te produceren, zelfs met de topografieën van Mount Everest of Kilimanjaro. Dus iedereen komt naar de berg en de grill na een zware werkweek …

Proost – en tot volgende week!

Prijs: 30 dollar in een set van 2

bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *