“Storm on Area 51”: Zo grappig zijn de reacties in het netwerk

Toen Matty Roberts om een ​​storm op het samenzwering-bolwerk Area 51 riep, was dat als grap bedoeld. Maar uiteindelijk sloeg het hele ding op, de Amerikaanse luchtmacht waarschuwde tegen het betreden van het beperkte gebied, voordat er eindelijk een festival plaatsvond. Zowel het evenement als de bezoekers zorgden voor voldoende materiaal om van het net te genieten.

Eind juni riep student Matty Roberts op Facebook om Area 51 te bestormen op 20 september. Om geheime activiteiten te ontdekken en ‘aliens te zien’, zoals hij schreef. Wat anders Immers, het militaire gebied in Nevada levert al tientallen jaren veel materiaal voor complottheoretici en ufologen. Ze geloven dat het Amerikaanse leger de overblijfselen van een in 1947 neergestorte Roswell in UFO in New Mexico bezit – inclusief de aliens. Roberts had zijn telefoontje eigenlijk als een grap bedoeld en was misschien zelfs het meest verbaasd dat uiteindelijk 2,1 miljoen Facebook-gebruikers hadden beloofd.

Area 51: Enter gevaarlijk!

Zelfs de Amerikaanse luchtmacht voelde zich gedwongen om mensen te waarschuwen tegen het betreden van het beperkte militaire gebied. Daar zouden jagers worden getest, dus binnenkomen is niet alleen illegaal maar ook gevaarlijk. Dus plande en noemde Roberts nu de “Official Alienstock Tour”, die plaatsvond van 20 tot 22 september in het kleine stadje Rachel aan de poorten van Area 51. Een muziekfestival dat een paar duizend bezoekers trok, van wie sommigen het detentiegebied betraden en werden gearresteerd.

tonen

Misschien ben je ook geïnteresseerd: Zo mooi, zo slecht: de wereld op één foto

De Naruto Runner was vrij lang

Voor de meesten van hen was het echter leuk op dit nogal ongewone evenement. En natuurlijk liep hij over naar het net. Fans van animefilms kennen de zogenaamde Naruto Run, waarin de personages hun torso tijdens de race naar voren buigen en hun armen naar achteren strekken om sneller te zijn. En dit is precies wat een bezoeker deed op de achtergrond van een switch van verslaggever, zoals onder andere de volgende tweet laat zien.

De Userin schreef triomfantelijk: “Jongens, we hebben onze eerste Naruto Runner”:

Een andere bezoeker plaatste een video van zichzelf waarin hij schreef:

“Ik, terwijl ik mijn spullen pak om snel in Area 51 te komen, waar er al veel mensen zijn en ik een alien wil krijgen.”

# LiveFromTheArea51Raid: de reacties van de buitenaardse wezens toen ze zich realiseerden dat het allemaal een grapje was en niemand ze daadwerkelijk gaat redden pic.twitter.com/3LTRoTg6nM

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Paniek op het internet: waarom sommige mensen bang zijn voor de nieuwe iPhone 11

Anderen waren echter veel optimistischer, ervan uitgaande dat de aliens eindelijk konden ontsnappen. “Kijkend naar alle buitenaardse wezens die de aarde verlaten na de succesvolle storm op Area 51 in hun ruimteschepen,” schreef deze gebruiker voor een kattenvideo.

Raid # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/ukmgHKxHKu De buitenaardse wezens in hun ruimteschip plunderen na de succesvolle aanval op Area51

– Jimmy (@jimmy_koski) 20 september 2019

Tot slot waren de vele tweets voor de hashtag # LiveFromTheArea51Raid ook gericht. Voor deze video schreef een gebruiker: “Ik probeer mensen aan te moedigen vanuit Europa naar Area 51 te gaan”:

ik hyping mensen over het gaan naar gebied 51 terwijl ik kijk vanuit Europa # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/2tGXcWY7Tc

– `𝒈𝒂𝒍𝒂𝒙𝒚𝒈𝒈𝒖𝒌’🌌 (@jungooinblack) 20 september 2019

Deze gebruiker schreef: “Alleen het verhaal kan bepalen welke map ik open.” Bovendien een afbeelding met twee mappen op een bureaublad. De ene heet “Memes voor het geval we buitenaardse wezens vinden”, de andere heet “Memes voor het geval dat het leger iedereen neerschiet”.

Alleen de geschiedenis kan worden gevonden welke map ik open. # area51 # area51raid # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/6LfASdA51E

– danny (@ Dubfor15) 20 september 2019

De opwinding was niet helemaal begrijpelijk, omdat deze gebruiker verduidelijkte met verschillende foto’s van de Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino:

iedereen wacht op het gebied 51 resultaten # Area51storm pic.twitter.com/syKTPcwugd

– swaggerbunny69 (@ swaggerbunny69) 20 september 2019

Je zou tenslotte iets hebben om je kleinkinderen te tonen als ze je op een dag vragen welke dingen onze generatie heeft gedaan.

Dus dit is wat we onze kleinkinderen laten zien als ze vragen naar onze generatie # Area51storm pic.twitter.com/p2ymia6AiJ

– & 👀🙊 (@ ee_kk9) 20 september 2019

Een ander kon niet genoeg van de pathos in de actie zien: “Dit zijn de dappere zielen aan de voorkant van de # Area51storm, stampen op hun gezichten en koesteren de offers die ze brengen voor buitenaardse buit & vrijheid!”

Dit zijn de dappere zielen in de frontlinie van de # Area51storm. Alien Booty & Freedom! # StormingArea51 pic.twitter.com/3944Un5n78

– OldDirtyBrett (@ OldDirtyBrett) 20 september 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *